Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Мезонет, град София, Витоша •  900 000 EUR • ID 82250811 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Мезонет град София, ВитошаID: 82250811

Виж на картата
900 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 510 m2
  • Етаж
  • 6-ти
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 82250811
Допълнителна информация:
VIDEO PRESENTATION ATTACHED

Имотът е разпределен по следния начин: първи етаж (151. 65 кв. м. ) се състои от широк коридор, баня, спалня за гости/офис, голям хол, помещаващ просторния хол с кухня и излаз към две тераси.

Входната зона е представителната, но и обслужваща част в едно жилище. Тя е максимално функционална по отношение на външни дрехи и обувки, технически инсталации и оборудване. Представителната част се дефинира с пейката, която е продължение на стълбата за 2-ро ниво и бързата закачалка.
Външните дрехи и обувки са обособени в предната част на техническото помещение, находящо се зад входната врата и отделено с плъзгаща се огледална врата от коридора. В задната част на техническото помещение са предвидени газовия котел, колекторната кутия и бойлера, както и голяма мивка.

Централно място в дневното пространство заема камината, като нейното местоположение я определя като център на дома и семейния уют.
Предлагаме газова камина, която е тристранно отворена, което позволява визуален контакт с нея от всяка една зона на дневното пространство.

Телевизорът в дневното пространство е ситуиран, така че да може да се вижда, както от меката мебел, така и от трапезарната маса и кухнята. По този начин меката мебел е свободно стояща, а стената на телевизора остава свободна или за нисък тв-шкаф или за висока етажерка.

Друга важна тема са терасите, прилежащи към жилищното пространство. Тяхната настилка е на двоен под , което означава подконструкция на крачета и финишна настилка. В самият проект е заложено вратите към терасите да не са на едно ниво с настилката на апартамента, а да има стъпало, което оптимизирахме да е максимално ниско (12см) и удобно за излизане на терасите.

Пренасяме се на второ ниво, където имаме преходната зона с пералнята/сушилнята и гладачното.
Вторият етаж е с площ от 157. 41 кв. м. и се състои от Master Bathroom с излаз към тераса и със собствен дрешник и баня с тоалетна, от която може да излезете директно на втора тераса, още две спални и допълнителна баня с тоалетна за тях.

Третият етаж е с площ от 157. 41 кв. м и е огромна покривна тераса с 360 градусови гледки към Витоша и към София. Терасата има изводи за барбекю и джакузи, така и проект за озеленяване, който ще я превърне във вашият градски рай.

Жилището ще бъде с готови настилки от италиански мрамор и масивен паркет, завършени бани и вградени климатици във всяка стая.

Vitosha Residential Park е затворен комплекс, включващ четири жилищни ceĸ ции, оформящи лyĸ coзнa сграда c мoдepнa визия и PЗΠ 14 352 ĸ в. м.
В двор на площ 2400 кв. м са разположени детски кът с различни забавления.
Комплексът е с денонощна охрана, рецепция и управител на място.

Отопление на газ и мултисплит система за климатици.
Етажи 6, 7 и 8 /Включено е водно подово отопление, настилки, плочки в баните и техническото помещение, осветителни тела, кухненски уреди висок клас, санитария по баните, камина на газ, вградени, скрити климатични тела, ключове и контакти/ Възможност за закупуване на 2 подземни паркоместа, гараж на партер и две надземни открити паркоместа.

За повече информация се обадете на посочения номер.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:08 на 15 април, 2024 год. Обявата е посетена 24 пъти
Агенция:
Агенция КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
град София, кв. Гоце Делчев, ул. Славовица 41

Офис телефони: 0888 161 687
Телефон: 0877 906 159

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: